Πλυστικό Michelin MPX 160 RPM

0213917
Εγγύηση: 1 χρόνος
614,00 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Με τροχούς και ανέμη απ΄ευθείας συνδεδεμένη στο πλυστικό.

Το Michelin ΜPX 160 RPM είναι ένα ηλεκτρικό πλυστικό ημι-επαγγελματικής χρήσης, κατάλληλο για κάθε είδους εργασία χάρη στον ισχυρό επαγωγικό του κινητήρα. Λόγω της εργονομικής χειρολαβής και των τροχών είναι εύκολο στη μεταφορά και με τον αυλό Rotojet, μπορείς να ρυθμίσεις την ποσότητα του νερού και τον τρόπο πλύσης που θέλεις να πετύχεις.

Υλικό αντλίας και κινητήρα
Η αντλία είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και τα 3 έμβολά της είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Το υλικό τυλίγματος του κινητήρα είναι από χαλκό.

Συστήματα προστασίας
Το πιστόλι του πλυστικού διαθέτει το σύστημα ΤΤS (TOTAL STOP SYSTEM), που απενεργοποιεί τον κινητήρα κάθε φορά που δεν πατάτε την σκανδάλη. Επιπλέον ο κινητήρας έχει θερμική προστασία, που προστατεύει τις ψήκτρες του. Ένα άλλο σύστημα ασφάλειας είναι η βαλβίδα εκτόνωσης της πίεσης ΒY-PASS, που ενεργοποιείται όταν κλείνει το πιστόλι, και επιτρέπει στο νερό να ανακυκλοφορεί λόγω της αναρρόφησης της αντλίας.

Εξαρτήματα που διαθέτει το πλυστικό
Το πλυστικό διαθέτει επιθεωρήσιμο φίλτρο νερού και ενσωματωμένο δοχείο απορρυπαντικού 2,0 Lt. Επιπλέον περιέχει σωλήνα υψηλής πίεσης 10 μέτρων ο οποίος είναι κατασκευασμένος από ενισχυμένο πλέγμα. Το πλυστικό διαθέτει εξάρτημα καθαρισμού δαπέδων deluxe, περιστρεφόμενη βούρτσα και εξάρτημα καθαρισμού αγωγών.

Ισχύς
3000 W
Βάρος
35 Kg
Εγγύηση
1 χρόνος
Παροχή
540 ltr/h
Μήκος καλωδίου
5 m
Τύπος αντλίας
Από αλουμίνιο, με 3 έμβολα απο ανοξείδωτο ατσάλι
/Πίεση
160 bar
Μέγιστη Θερμοκρασία νερού εισαγωγής
50oC
Σωλήνας υψηλής πίεσης
10m
Δοχείο απορρυπαντικού
2 Lt
Product added to wishlist