Η εταιρεία ΓΑΡΜΠΗΣ δραστηριοποιείται στο εμπόριο μηχανημάτων, αγροτικών μηχανημάτων και εργαλειών. Αποτελείται απο το φυσικό κατάστημα που εδρεύει επί της οδού Κυμοθόης 65 στον Άγιο Δημήτριο Αττικής και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.garbistools.gr

Εμπορευόμαστε προϊόντα αποκλειστικά και μόνο των επισήμων ελληνικών αντιπροσωπειών γεγονός που διασφαλίζει τη γνησιότητα των προϊόντων, την εγγύηση καλής λειτουργίας, ανταλλακτικά και υπηρεσίες service.

Η εταιρεία μας εμψυχώνεται απο ανθρώπους με εμπειρία και τεχνογνωσία γεγονός που μας καθιστά ειδικούς στο χώρο μας. Ακόμα από τους ανθρώπους μας έχει προηγηθεί ενδελεχής έρευνα αγοράς δηλαδή έχουμε καταγράψει τις ανάγκες των καταναλωτών και τα σχετικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο με αποτέλεσμα να σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία που αποτελείται από τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε είτε κατά τη διάρκεια της αγοράς σας για να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και να πραγματοποιήσετε την καλύτερη δυνατή αγορά, είτε μετά την αγορά σας για συμβουλές ή οδηγίες σωστής χρήσης των προϊόντων.

Στη διάθεσή σας

Product added to wishlist