Αυτοκινούμενο Ελαιοραβδιστικό Τραπέζι Κλάρας Dinos/Daewoo

420852
Εγγύηση: 2 χρόνια
774,00 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Διατίθεται με κινητήρα Daewoo ή Geotek.

Επιλέξτε Κινητήρα

Αυτοκινούμενο ελαιοραβδιστικό τραπέζι για κλάρες, μονού κυλίνδρου, με κινητήρα ισχύος 6,5 hp και διαφορικό για τη μετάδοση της κίνησης στις ρόδες.

Ο ελαιοσυλλέκτης SUPER DINOS, ο οποιός είναι κατάλληλος για όλες τις ποικιλίες ελιών, παίρνει τα κομμένα κλαδιά από την ελιά και διαχωρίζει απολύτως τις ελιές από τα φύλλα τους, συμβάλλοντας έτσι στην παραγωγή άριστης ποιότητας λαδιού.

 Αποτελείται από ένα μεγάλο κύλινδρο με πολλές σειρές ραβδάκια. Ο κύλινδρος αυτός στρέφεται ρυθμιζόμενα, με τη βοήθεια ενός βενζινοκινητήρα, καθαρίζοντας τέλεια τις ελιές. Αυτό επιτυγχάνεται με το διπλό σύστημα κρισάρας, που χωρίζει τις τσίμπες, και ραβδωτής σκάφης, που χωρίζει τα υπόλοιπα φύλλα. Έπειτα οι ελιές καταλήγουν σε σακί ενώ τα φύλλα κρατώνται σε ένα συλλέκτη.

Ο ελαιοσυλλέκτης διαθέτει πανίσχυρη κίνηση με διαφορικό για την μετακίνησή του από δέντρο σε δέντρο, ανεξαρτήτως από τις συνθήκες εδάφους.

Η απόδοση του μηχανήματος είναι πολύ υψηλή, καθώς παράγει 70 kg ελαίων σε 15 λεπτά. Το νούμερο αυτό προέκυψε ύστερα από δοκιμή του Ινστιτούτου μηχανών και κατασκευών του υπουργείου Γεωργίας.

Ισχύς
6.5 hp
Εγγύηση
2 χρόνια
Κύλινδροι
1
Αυτοκινούμενο
Ναι
Απόδοση
70 Kg/15 min
Product added to wishlist